Την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το κομμάτι της επεξεργασίας κρέατος και της παρασκευής κρεατοτεχνημάτων είχαν οι σπουδαστές του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef), που πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κρεατοτεχνείο Μαντζούκης στα Γιαννιτσά μαζί με τον εκαπιδευτή τους κ. Σαββίδη Παναγιώτη.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μαντζούκη που για ακόμα μία φορά δέχθηκε να φιλοξενήσει σπουδαστές του ΙΕΚ Γιαννιτσών στο χώρο του!
[smartslider3 slider=39]
[smartslider3 slider=40]